icon arrow Back to the homepage

Tanja Altena – deelnemer EYBB

Ontmoet Tanja Altena….

Mijn naam is Tanja Altena en ik ben 19 jaar. Ik woon in Blauwhuis en speel van jongs af aan bugel bij Fanfare Blauwhuis. Ook speel ik bij het Frysk Jeugd Fanfare Orkest. Ik heb muziekdiploma’s A t/m D.

Op dit moment ben ik eerstejaars studente Pabo op het Stenden in Leeuwarden. Ik heb les gehad van Sietske Fritsma en Erwin Schippers. Momenteel speel ik niet bij brassbands. Wel heb ik geholpen op cornet bij brassbands als Greidebrass en Concordia Wânswert.

Ik heb er voor gekozen om mee te doen aan de EYBB omdat ik er al wel van gehoord had en een week muziek maken met jongeren uit heel Europa mij een ontzettend leuke ervaring leek. Uiteindelijk mag ik op cornet deelnemen aan deze week in Utrecht en ik heb er erg veel zin in!

Tanja Altena - deelnemer EYBB

 

Subscribe to receive news and updates